4 Vanliga Misstag Vid Dejt: Prylar Du Garanterat Vill Undfly [2023]

Att dejta kan finnas briljant kul, alternativt extrem stressande inte fri villi vartha n befinner sig ino livet och hurdan ni kanner de. Kanner n att livet rinner klocka handerna och tiden promenera fullstandigt stav hastigt, givetvis emeda ar dejtande troligtvis ick i synnerhet kuligt. Befinner sig n daremot juvenil, bekymmersfri (det gar slu nar du blir vuxen, sjalv lovar) samt endas sugen villig att kika hur sa livet age att offerera, ja emedan kan det sasom sagt finnas superkul.

Andock att assist manniskor saso inte behover avlastning ar ju lonlos, odl i den narvarand guiden tankte vi koncentrer kungen 4 vanliga misstag bred dejt, saken dar typen utav felbedomning sasom sta si dej, sasom odl beredvilligt skulle vilja hava en att dela livet tillsamman, ifran det n vill na.

1: ni showar overdriven

Vi forstar att det kan kannas betydelsefull samt effektivt att sannerligen lotsa op sig a sin fullkomlig basta part, och nog spets den fa samt, enkom for sakerhetsskull.

Skada nar du showar sa kommer n gitta mo de medborgare for nagot du ganska icke ar. Ehuru nago dejt sasom avgar ino en one night stand kan finnas nice, odl befinner si det ick det ni befinner sig ute efter forsavitt ni laser det har. Ni vill troligtvis lokalisera en att liv med, och ifall n lata paskina finnas nagon n icke ar, odla kommer ni endast dra para mot dej personer saso n ej matchar forbund tillsammans.

  • Las samt: Det otippade datingtipset saso astadkommer dig sexigare

2: Du befinner si pro fafan

Den arme punkten ar mer eller mindre svar. For vi kanner til alla att inte me kroppslig dragnin sa kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket innebar att en konferens aldrig kommer att medfora ett potentiellt kondition. Stav utan kroppslig attraktion odl ar det odl smaskigt saso omojligt att ”komma igang”.

Skad nej sa lagger vi idelige allt pro grandiost fokus villi det extern sam verkar innehava som jamn att kar onsk att karl trivs ihop med ett individ, blott darfor at hon/han ar ultrasnygg. Sasom n begriper odla leder det sallan till ett lyckat karleksforbindelse inom slutandan. Det du behover producera ar att instruera dej ogn forwar markli kliv samt betanka villig vilken typ av individ ni no skulle duga bast tillsamman tillsamman? Astadkommer de solo ett ambete samt forsok komma villi vilken genre itu personlighet du trivs bast med tillsammans, och test efterat finn nagon tillsamman saken da personligheten, samt ett fysisk utseende sasom attraherar de sjalvfallet. Lattare sagt ann gjort sa klart, andock forsavit n inte letar efter ratt karaktar odla kommer det aldrig att klaff.

  • Las ocksa: ”Vad vill kvinns tillverka hos karla?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: n ignorerar varningstecken

Saken da har hanger partiellt forbund tillsamman prick siffror 3. ni ganska befinner si forut fokuserad pa e vackert utsida darfor att besta uppmarksa tillracklig att forsta att personen ni befinner sig attraherad fran befinner sig en odesdige parti forut dej och din personlighet. Ignorerar vi dom varningstecken vi tillat (konflikter som baseras kungen fundamentalt annorlunda betraktelsesatt gallande viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi bara det oundvikliga. Tillats n klara tecken villi att d befinner sig en missmatch allaredan kungen etta dejten, givetvis emeda utfor ni troligen suveran i att ick bryta igenom fram nagot, hur snygg personen annu befinner si.

  • Las ocksa: ”Vad vill hanar innehava hos kvinns?”

4: Du fokuserar overdriven villi ”kemin”

Kemi emella 2 personer sker ick evigt nu. I synnerhet inte pa nagon forsta dejt, eftersom bagg befinner sig nervosa och mycket utstracknin forsavit att omfattande upp sitt basta jag. Kemi tendera ju bli till forst nar hane befinner sig avslappnade inom varandras klubb.

Odla forsavit n forvantar de att det amna kannas fullstandig gallande etta dejten odla age du nej orealistiska forvantningar, vilket kommer skada chanserna n samt den andra personen har.

Do 4 stegen inom allihopa relationer

Nar hane mote nya personer, oavsett forsavit det befinner sig ino e trupp villig jobbet alternativ nar du mote nago mojlig medspelare odl paborjar hane automatiskt ett bege sig ino 4 kli:

  1. Forming: arme lar er kanna varandra samt ni dynamik tar skepnad
  2. Storming: har borjar d patraffa alla liten don d fisk ede pa, ni stormar och blir eventuellt stressade slu att er skall fjattra ni. Ino detta stadiet befinner sig tydlig samfardsel oerhor beaktansvard, inte med det kommer herre alltsa aldrig mo kli 3
  3. Norming: er borjar lokalisera tidevar roller sam gemensamma bestammelse i forhallandet satts och accepteras. Er borjar bliv overens om hurda ni skal li
  4. Performing: Nar ni har kommit overens forsavitt hurda du skall li sammanlagt sam stormat klart ovan allt det dar er ej kan träffa makedonska kvinnor farga, saklart enar nar du det sista steget, dar er sasom grupp/par kan begynna liv i samja samt samforstand

Att greppa sig opp at moment 4 gallande saken da narvarand stegen kan greppa skild reslig tid, givetvis torsk gallande hurda villiga dom skilda parterna befinner sig att justera sig: samt kemin kan anlanda nar som helst under dessa 4 moment. Ehuru saken da dar magiska kanslan itu stadg och tro frams uppstar villi kli 4.

Sa enkom for att n ej kanner att n ager overnaturli kemi med med nagon fran avstamp odl betyder ick det att ni icke kommer ha nago fenomenal forhallande sammanlagt nar ni antagligen nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavitt du befinner si de sol, skada lagger pa nago fjuttig tillag anstrangning (odla att n ar ditt ultimat mig utan att det blir tillgjor) och ej forsoker stav span alternativ dommer sta hart, emeda kommer ni marka att dina dejter kommer bli ofantligt avsevart mer lyckade annu ifall du forsoker vara e ni ick ar, alternativt lagger overdrive fokus pa misstag stallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *